15.–16.3. • Ilosaari

J. Karjalainen

J. Karjalainen

J. Karjalainen on J. Karjalainen. Lukemattomia klassikoita säveltänyt ja sanoittanut mies tuskin muuta esittelyä kaipaa.

Jarkko Martikainen & Luotetut miehet

Jarkko Martikainen & Luotetut miehet

Armoitettu sanaseppo Jarkko Martikainen on kutsunut kokoon Luotetut miehet ja palaa Joensuuhun rokkaamaan. Luotettujen miesten kanssa Martikaisen tekstien tarkasti jokapäiväistä todellisuutta havainnoivat kiteytykset puetaan komeaan musiikillisen asuun, jossa sädehtivät sekä herkät että räväkät sävyt. Sukupolvensa tärkeimpiin kuuluva laulaja-lauluntekijä on edelleen voimiensa tunnossa.

PS. Kyllä siellä keikalla kuullaan varmasti myös muutama YUP-klassikko. Ihan vain siis rankoille ankoille ynnä muille kavereille tiedoksi.

Sanni

Sanni

SANNI laulaa kirjoittavansa lauluja vielä 2080-luvulla, mutta jo nyt voidaan todeta, että tämä laulaja-lauluntekijä on ottanut suvereenisti haltuunsa 2010-luvun Suomen popmusiikkiskenessä. Vasta 25-vuotias Sanni Kurkisuo kirjoittaa koskettavia, riemastuttavia ja tarkkanäköisiä lauluja aikuiseksi kasvamisen kipukohdista, ihmissuhteista, muiden odotuksista ja uhmasta.

SANNIn kolme menestyksekästä täyspitkää albumia, Sotke mutLelu ja Sanni, ovat täynnä hittejä ja korvamatoja, joita on laulettu ja varmasti lauletaan automatkoilla ja festareilla. Energisen lavaesiintymisen lisäksi SANNI on vakuuttanut yleisönsä Vain elämää -ohjelman eri kausilla, luoden jokaisesta cover-biisistä tuoreen ja itsensä näköisen hitin. Tätä mimmiä on kaivattu ja odotettu laittamaan bileet pystyyn, joten tervetuloa talviseen Ilosaareen, SANNI!

Ruusut

Ruusut

Käsittämättömän kovan luokan tekijöistä koostuva Ruusut voisi hyvinkin olla kotimaisen musiikin The Avengers tai Justice League. Kokoonpanoon kuuluvat Disco Ensemblestä ja Hisseristä tuttu Miikka Koivisto, The Hearingin ja Pintandwefallin Ringa Manner, Citymanin Alpo Nummelin ja muun muassa Solanosta tuttu Samuli Kukkola. Lisäksi bändin debyyttilevyn teossa ovat olleet mukana tuottaja Artturi Taira ja kirjailija Lauri Levola. On siis sanomattakin selvää että yhtye toimii niin etkoilla, juhlilla kuin jatkoillakin.

Ruusut on yhdistelmä tarttuvia popsävellyksiä, kulmikasta elektronista sykettä, ajatuksia herättävää lyriikkaa ja huomiselta haisevaa tuotantoa. Tule todistamaan kun Ruusut tuo hienkatkuiset megajytätanssit Ilosaaren ytimeen!