10.2.2017 Kuopio • 11.2.2017 Joensuu

Liput

Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalien liput sekä Kuopion että Joensuun tapahtumiin maksavat 35 euroa. Opiskelijat saavat omansa hiukan halvemmalla, eli 25 eurolla. Opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus tulee esittää lippua ostettaessa sekä tapahtumaan saavuttaessa.

Liput ovat myynnissä lokakuun lopusta, ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Kivijalkamyynnissä liput ovat Joensuussa Levy-Eskoilla, Ravintola Kerubin tiskillä sekä ISYY:n ja POKAn toimistoissa. Molempien tapahtumien lippuja on saatavilla Tiketti- ja Lippu.fi-palveluissa. Näissä käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Verkkokaupoissa lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

Alle 5-vuotiaat pääsevät tapahtumaan maksutta huoltajansa seurassa. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi.

Pääsylippu vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa kulkutunnisteena toimivaan rannekkeeseen. Ennakkovaihto Joensuuun tapahtumaan on mahdollista Ravintola Kerubissa ti 7.2 alkaen ja jatkuu pe 10.2 iltaan (klo 20) saakka. Ennakkovaihtoa suositellaan tapahtuman sisään pääsyn nopeuttamiseksi.

Tapahtumaan on tarjolla myös VIP-palvelupaketti 65 euron hintaan. Pakettiin kuuluu VIP-passi, sisäänpääsy, narikka, illallinen buffet-pöydästä sekä erillisen VIP-alueen baarin palvelut. VIP-lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippupisteestä sekä suoraan Kerubilta.

Lisäinfoa ja ryhmätilaukset:  tai numerosta 050-3028478

ENNAKKOMYYNTI­PISTEET:

 

LUNTA ILOSAARESSA VIP-PAKETIT 

Kuopion ja Joensuun Lunta Ilosaaressa -festivaalien vip-paketit ovat saatavilla. Vip-paketin hinta on 65 euroa sis. alv. Pakettiin kuuluu vip-passi, jolla pääsee sisään festivaalille ja vip-alueelle, ilmainen narikkapalvelu ja noutopöydässä klo 18-21 tarjolla oleva herkullinen vip-menu. Vip-palveluihin kuuluu myös omat WC -tilat sekä pöytäpaikat lavanäkymällä.

Vip-paketit tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteelle, tai niitä voi ostaa suoraan Kerubilta. Varsinkin ryhmälle hankitte paketit helposti Kerubilta, tilauksen voitte tehdä joko sähköpostilla tai puhelimitse

VIP-pakettien myynti:

Asko Piiparinen

/ 050 590 6492

Nelli Härkin

302 8478

LUNTA ILOSAARESSA VIP-MENU

Tapas-pöytä Kerubin tapaan
* äyriäisiä ja chiliä
* timjamipaahdettuja kirsikkatomaatteja ja kevätsipulia (M,G)
* luomuvuohenjuustoa ja pähkinöitä (L,G)
* salamia ja grillattua paprikasalsaa (M,G)
* herkkusientä ja balsamicoa (M,G)
* oliivia ja rosmariiniä (L,G)
* lehtisalaattivalikoima ja basilikaöljykastike (M,G)
* paahdettuja siemeniä (M,G)
* ciabatta-leipää (L)
* punaista hummusta ja munakoisotahnaa (M,G)
* tuorejuustoa (L,G)
Puuhiiligrillissä paistettua
* ylikypsää härkää ja mole-kastiketta (L,G)
* Kerubin makkaravalikoima; merquez-  (M,G) ja riistamakkaraa (M)
* paahdettuja perunoita salsa verde –mausteseoksella
Kasvisruokana tarjoilemme:
* hampunsiementofua, mole-kastiketta, grillattuja kasviksia ja paahdetut perunat salsa verde

Jälkiruokapöydän herkut
* vaniljapannacotta, appelsiiniä ja suklaata
* kahvia ja teetä