15.–16.3. • Ilosaari

Liput

Lunta Ilosaaressa 2019 -talvifestivaalin liput maksavat 35 € ja lippuja on saatavilla rajoitetusti. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimivien Karelia AMK:n ja Itä-Suomen Yliopiston opiskelijat saavat liput alennettuun 25 € hintaan. Alennetut liput myynnissä vain oppilaitosten opiskelijakuntien toimipisteissä.

Lipunmyynti

Kivijalkamyynnissä liput ovat Joensuussa Levy-Eskoilla ja Ravintola Kerubin tiskillä. Tapahtuman lippuja on saatavilla myös Tiketti- ja Lippu.fi-palveluissa. Näissä käyvät maksutapana myös kulttuurisetelit. Verkkokaupoissa lipun hintaan lisätään palvelumaksu. Mikäli lippuja on saatavilla vielä tapahtumapäivänä, ovat ne myynnissä Kerubin sisäänkäynnissä hintaan 45 €.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. 

Lisäinfoa ja ryhmätilaukset:  

Majoituspaketit

Lunta Ilosaaressa majoituspaketin hinta on molemmille päiville sama alk. 82 €/hlö/vrk/2hh. Hintaan sisältyy lippu tapahtumaan sekä majoitus Original Sokos Hotel Vaakunassa. Varaukset  osoitteesta www.sokoshotels.fi. Varauskoodi 15.-16.3 yöksi sekä lippu perjantaille BLUNTAPE ja 16.-17.3 yöksi sekä lippu lauantaille BLUNTALA. 

Ennakkomyyntipisteet

VIP-passi Lunta Ilosaaressa -tapahtumaan

Lunta Ilosaaressa tapahtumaan on saatavilla VIP-passi, jolla pääset Kerubiin ja siellä festivaalin erilliselle VIP-alueelle.

Hinta 70 € (sis. alv.)

Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa omasi! Paikkoja rajoitetusti.

013-129377 / 

Lunta Ilosaaressa VIP-menu

Menu tarkentuu lähiaikoina